Udskift dine beskadigede vindskeder

Et tag skal selvfølgelig være tæt, så her kommer ingen gode råd om at se bort fra det. Men når det er sagt, så er det sjældnere, at selve taget er utæt, end at der kommer vind og vand ind via gavlen. Her sidder der nogle brædder, der netop skal beskytte mod regn og blæst, og på mange huse trænger de til vedligeholdelse eller måske udskiftning.

Navnet på brædderne er ”vindskeder”, og netop fordi de sidder meget udsat i gavlen, så slides de normalt hurtigere end træ andre steder på huset. Der er derfor rigtig mange vindskeder i Danmark, der lider af mangel på vedligeholdelse og ofte bør udskiftes.

(På mange huse er det muligt at klare sig med stiger, men det er ikke et nemt arbejde at klare alene og der kan være temmelig højt op til spidsen ofte omkring 4 meter. Et stillads er at foretrække og så er du måske derhenne i besværlighed, at du skal overveje at lade en fagmand give et tilbud. så du kan vurdere om det er umagen værd selv at gøre noget. Jeg har erfaret at der i langt de fleste tilfælde skal bruges en del forskelligt elektrisk værktøj til at løse opgaven eksempelvis bajonetsav, skruemaskine, stiksav og rundsav. 

Et er sikkert: Det bliver desværre kun værre, hvis du ikke gør noget. 

Situationsbilleder – 

Firma information:

 

CJ Total Service v/ Claus Jørgensen

Hjortevænget 2, 4760 Vordingborg

Mobil: 28 14 62 70
e-mail: info@cjtotalservice.dk

CVR nr.  17 86 40 92

Lunar Bank

Reg.nr- og kontonr: 6695 – 1009251061

Sociale medier: